©  Foto:

Friluftscenter Sletten

Midt i noget af det smukkeste danske natur finder du Friluftscenter Sletten. Omgivet af sø, skov og slette kan du kaste dig ud i fysiske strabadser, friluftsliv og rekreation.

Friluftscenter Sletten tilbyder mere end 50 gratis aktiviteter og mange overnatningsmuligheder for børn, unge og voksne, som vil have en enestående oplevelse.

Gæst på Sletten

Slettens faciliteter lejes ud til skoler, institutioner, foreninger og virksomheder. Her kan I udfolde fællesskabet og styrke sammenholdet.

Som privatperson er du meget velkommen til at besøg Sletten som skovtursgæst. De har flere aktiviteter, som står permanent fremme rundt omkring i skoven. Dem er du velkommen til bruge, hvis de ikke er optaget af andre. Aktiviteterne skal blot efterlades i samme stand, som da du kom.

Du kan blandt andet prøve Low-rope-banen, Nature-Tag-Wall, Træ-lege-basen og Mørkebasen.

Aktiviteter på Sletten

Som gæst på Sletten har du adgang til mere end 50 gratis aktiviteter. Aktiviteterne byder på alt fra høj puls og fysiske strabadser til rekreation og fordybelse. Du kan blandt andet kaster dig ud i klatring, mountain boards og kajak, som giver sved på panden, eller du kan finde ro i et rygende varmt vildmarksbad eller begive dig ud i kreative sysler i deres naturværksted.

Med andre ord er der plads til lige netop de aktiviteter, der matcher dit behov.

Overnatningsfaciliteter på Sletten

Overnatningsmulighederne på Sletten er mange og spænder fra moderne arkitektur til overnatning under åben himmel. De har syv forskellige bygninger og sheltere og mere end 30 lejrpladser på Sletten. Derfor kan de rumme alt fra store lejrskoler til den lille virksomhed.

Praktik på Sletten

På Sletten skal det være nemt at tage på tur og lejr. Derfor kan de hjælpe dig med at arrangere alt det praktiske, hvis du ønsker det. De fremsender gerne pakkelister, indkøbslister og madplan - og de kan også formidle kontakten til lokale samarbejdspartnere, hvis du vil bestille mad mm. ude fra.

Se, hvad andre deler på Instagram

#friluftscentersletten #danmarkssmukkeste #visitdanmarkssmukkeste

Del dine oplevelser med os #danmarkssmukkeste :

Skanderborg © 2024
Danish