©  Foto:

Friluftscenter Sletten - Møder og Konferencer

Perfekt placeret ved foden af Himmelbjerget, med en storslået udsigt over Julsø, tilbyder Friluftscenter Sletten den ideelle ramme til dit næste møde, medarbejderdag eller kick off-arrangement.

Unikke faciliteter i hjertet af Søhøjlandet

Friluftscenter Sletten er det helt rigtige valg, hvis du søger et sted, hvor du har fuld frihed til at beslutte, hvordan rammerne til dit arrangement skal udfyldes. Med Søhøjlandets smukke natur som bagtæppe og frirum, tilbyder Friluftscenter Sletten en ramme, som vil give dig og dine kollegaer en uforglemmelig oplevelse.

Kapacitet og komfort

Vores kronjuvel, Det Ny Sletten, kan rumme op til 180 siddende gæster og har plads til 90 overnattende fordelt på 6 hyggelige hytter. Der er også mulighed for at slå telte op på området omkring hovedbygningen for en mere rustik overnatning.

Mindre og charmerende alternativer

For mindre grupper anbefaler vi hyggelige Limbjerggård eller Laden, som byder på mødefaciliteter i  en unik outdoor-ramme.

Teambuilding og aktiviteter

Vi tilbyder også en række teambuilding-aktiviteter, hvor fokus er på samarbejde og fællesskab. Prøv vores spændende Outdoor Race, som udfordrer både hoved og krop, eller lav et lækkert gourmetmåltid over bål til vores Bålmad Team-Event.

Ekstra services

Vi hjælper gerne med at skabe kontakt til catering og indkøb fra lokale leverandører, hvis du ønsker det.

Del dine oplevelser med os #danmarkssmukkeste :

Skanderborg © 2024
Danish