©  Foto:

Butik Værdig - Kunsthåndværk og Kaffebar

Butik Værdig er et butiksfællesskab på Bytorvet i Ry, hvor du kan finde stort set alt. Gå på opdagelse i Klædeskabet, hvor du finder genbrugstøj af god kvalitet, lokalproduceret  Kunsthåndværk og mange bæredygtige produkter. Kig forbi skrædderen eller nyd en god kop kaffe i den hyggelige Kaffebar. 

Bæredygtighed og autentiske oplevelser er nøgleord og grundstenen i butikken. Det er en farverig fællesskabsbutik med plads til mangfoldighed og skører idéer. 

Unikt kunsthåndværk

Butik Værdig byder på en mangfoldighed af unikt kunsthåndværk - intet mindre end 30 forskellige kunsthåndværkere udstiller kunst og kunsthåndværk i butikken. Keramik, trævare, glas, uld, fåreskind, smykker, beklædning, finurlige engle, kunstkort blomster i papir og illustrationer, de har det hele. Det er kunsthåndværkerne selv, som du møder i butikken.

Billes Bønner kaffebar

I den hyggelige kaffebar – Billes Bønner – i Værdig, kan du købe friskbrygget og bæredygtig kaffe i flere varianter. De brygger kun kaffe på økologiske bønner, som de selv rister. Du kan også nyde en chai, en kop kakao eller en kop the, som også er økologiske. Du kan desuden nyde en lokal brygget økologisk øl eller et glas vin. Vil du have en afkølet alkoholfri drik, tilbyder kaffebaren saft i flere varianter.

LAKOR, børnetøj og genbrugstøj

På bøjlerne i butikken finder du t-shirts og andet tøj fra mærket LAKOR, et udvalg af økologisk børnetøj og et stor afdeling med genbrugstøj af god kvalitet. Det er hovedsageligt dametøj og -sko. Det er private, som sælger deres tøj og på den måde, er både sælger og køber med til at passe på klimaet. I klædeskabet blomstrer mangfoldigheden. Der er løbende udskiftning, og der er aldrig to af den samme slags.

Få information om området

Butik Værdig og personalet hjælper dig gerne ved at dele deres begejstring og viden om Ry og Søhøjlandet. I butikken finder du også et lille udvalg af kort og brochure og information om områdets attraktioner og seværdigheder.

Se, hvad andre deler på Instagram

#butikværdig #visitry #danmarkssmukkeste #visitdanmarkssmukkeste

Del dine oplevelser med os #danmarkssmukkeste :

Skanderborg © 2024
Danish