©  Foto:

Skanderborg Sø Camping

Skanderborg Sø Camping finder du placeret midt i Søhøjlandets skønne natur. Campingpladsen er til dig, som ønsker aktive oplevelser i naturen, et godt udbud af kulturaktiviteter, mulighed for at slappe af og ikke mindst overnatning i smukke omgivelser!

Skanderborg Sø Camping er en hyggelig naturcampingplads i smukke omgivelser, beliggende ned til Skanderborg Sø med egen søbred.

Masser af plads og aktiviteter

Her finder du store pladser med god plads mellem vognene eller teltene og fine læforhold. Du kan også leje hyggelige, velindrettede hytter med plads til 2-5 personer.

Skanderborg Sø Camping tilbyder mange spændende aktivitetsmuligheder i naturen, herunder kanofart, cykling, vandring, fiskeri, golf og geocaching. På campingpladsen er der store friarealer, hvor der er plads til at lege eller gå en tur.

Skanderborg Sø Camping ligger i kort afstand til et utal af kulturmuligheder både i Skanderborg, Aarhus, Horsens og Silkeborg. De har velholdte faciliteter, som altid er pæne og rene, og de følger naturligvis myndighedernes retningslinjer omkring coronavirus.

Se, hvad andre deler på Instagram

#skanderborgsøcamping #danmarkssmukkeste #visitdanmarkssmukkeste

Del dine oplevelser med os #danmarkssmukkeste :

Skanderborg © 2024
Danish