©  Foto:

MTB-sporet i Baneskoven, Skanderborg

Er du vild med MTB, så er Baneskoven lige noget for dig. Skoven er et smalt stykke skov, som ikke har været brugt til noget rekreativt før, og er derfor ideel til bygning af nye MTB-spor. Det er frivillige for Skanderborg Trailbuilders som har stået for bygningen af sporene.

Baneskoven, som lægger skovbund til sporet, er et smalt stykke skov, der ligger med banen på den ene side og industri på den anden side.
Skoven har aldrig været brugt til noget rekreativt før og er derfor fuldstændig ideel til at bygge et MTB spor i. 

Sporet bliver i alt ca. 5 km langt, har startsted i begge ender, og er det, der kaldes for et blåt spor, altså er det forholdsvis let og kan køres af alle. Når grundsporet er helt færdigt, går de frivillige fra Skanderborg Trailbuilders i gang med at bygge de lidt mere krævende passager, nemlig de røde og sorte sløjfer.

Baneskoven i Skanderborg har gennemgået en stor forvandling.
6,5 tons marksten i forskellige størrelser er sirligt lagt for at opbygge berms og sving. 45 m3 grus er kørt i trillebør og spredt med skovl. 2000 små markeringspinde med pink flag har markeret, hvor sporet forløber. Dette og meget mere har 32 frivillige hænder stået for.

#danmarkssmukkeste #visitdanmarkssmukkeste

Del dine oplevelser med os #danmarkssmukkeste :

Andre sider

Nyttige links

Skanderborg © 2024
Danish