©  Foto:

Mamelukken

Mamelukken er et farverig kjoleunivers med både retro og klassisk stil. Du finder den hyggelige gamle butik på hovedgaden i Skanderborg.

Velkommen til historien om Mamelukken - ikke bare din gennemsnitlige tøjbutik, men en eventyrlig oase af stil i hjertet af Skanderborg, der åbnede sine døre til modeuniverset i 2005! Vi har altid haft et lidt kækt og anderledes udvalg, der fik vores kunder til at vippe med tæerne af begejstring. Hvordan finder jeg så alle disse skønne varer, spørger du? Jo, jeg tager på episke eventyr rundt i Europa - London, Paris, Milano, Berlin... du ved, de steder hvor modefeen tryller og inspirationen flyder!

Vores sortiment er så stort, at selv vores slogan "Altid 117 forskellige kjoler" er blevet en smule beskeden - det er faktisk mere end 300 forskellige kjoler fordelt på 2 etager! Ja, vi kan ikke engang tælle til

117 uden at grine lidt.

"Hvorfor ikke sprede lidt Mamelukken-magi ud over cyberspace?" 2013 blev vores webshop født! Det er som at træde ind i vores fysiske butik, bare med en smule mindre risiko for at snuble over en skjult skat. Samme utrolige udvalg, samme fantastiske priser!

Vi ses!

Se, hvad andre deler på Instagram

#mamelukken #danmarkssmukkeste #visitdanmarkssmukkeste

Del dine oplevelser med os #danmarkssmukkeste :

Skanderborg © 2024
Danish