©  Foto:

Himmelbjerggården

Unikke historiske og naturskønne faciliteter til kurser, konferencer, retræter og store samlinger lige ved Himmelbjerget

 

Leder du efter naturskønne rammer i hjertet af Jylland? Himmelbjerggaarden - Nordisk inspirationscenter tilbyder helt unikke rammer i gåafstand til Himmelbjerget. 

Hvad end du skal bruge faciliteter til endags-aktiviteter eller arrangementer med overnatning, så har vi rammerne og forplejningen.

Book et kursussted, der har det hele 
Vores hovedbygning tilbyder spisestuer, cafe, loungeområder, og veludstyrede undervisningslokaler, samt industrikøkken. 

Til retræter og internatkurser med overnatning har vi særlige faciliteter med alt nødvendigt udstyr. Vi har 35 smukke værelser med 65 senge. 

Vores store sal kan rumme op til 150 personer til ethvert arrangement. 

Omgivet af naturen finder du bålhytter, shelter, sauna og magiske uderum, perfekte til teambuilding.

Området er ideelt til udendørs events og arrangementer hvor du har lyst til at naturen spiller en vigtig rolle. Vi kan hjælpe med at designe den helt rigtige stemning og de faciliteter der understøtter jeres projekt. 

Himmelbjerggaarden tilbyder desuden veludstyrede kreative værksteder, egnede til både kurser, fordybelse og teambuilding. De kreative rammer giver en unik mulighed for at styrke dit team i inspirerende omgivelser.

Det hurtige overblik over faciliteter:

  • 150 personer (inden for) / flere hundrede udenfor
  • 35 værelser og 65 sengepladser, mulighed for at etablere flere sovepladser
  • 8 undervisningslokaler fra 30-400m2.
  • Op til ca. 500 personer i Camp-område

Lad os bygge bro til en grønnere fremtid sammen

Som gæst hos os bidrager du aktivt til at skabe et Nordisk Inspirationscenter som er visionen for Himmelbjerggården. Et fællesskabende samlingspunkt, der med et regenerativt mindset og fokuseret handling, eksperimenterer en vej ind i en grønnere, og mere bæredygtig fremtid. På gården implementerer, videndeler og formidler vi om det vi gør og du vil opleve at driften og udviklingen af inspirationscenteret vokser ud af visionen.

Vi ser vores kunder som samarbejdspartnere og en naturlig del af vores netværk.

Inspirationscenteret er en socialøkonomisk virksomhed, gården er drevet med vedvarende energi, al interiør er lækkert genbrug besjælet med kunst og naturlige materialer, fokus på økologi og lokale råvarer og der arbejdes med regenerative metoder både i forhold til ledelse, grønsagsproduktion samt fremme af biodiversitet i landskabet. Alle bevidste valg der ikke bare er gode for dig og dine deltagere, men også for jorden.

Se, hvad andre deler på Instagram

#himmelbjerggaarden #danmarkssmukkeste #visitdanmarkssmukkeste

Del dine oplevelser med os #danmarkssmukkeste :

Skanderborg © 2024
Danish