©  Foto:

Grundlovsfest på Himmelbjerget

Kom til Grundlovsfest med tema om valg, mod og mismod. Mogens Lykketoft er årets hovedtaler, og han får godt selskab på talerstolen af elever fra Ry Højskole og Frijsenborg Efterskole.

2024 vil bære præg af mange valg. Nogle af dem vil få afgørende betydning for udviklingen i verden - herunder i Danmark. Selv skal vi sammen med de 26 andre lande i EU stemme til Europa-Parlamentet, befolkningen i USA skal vælge præsident, i Indien kan 900 millioner mennesker gå til valg, og i Rusland forventes Putin at lade sig genvælge. Samtidig skaber krige, konflikter og miljøkatastrofer overskrifter døgnet rundt.

Hvordan holder vi balancen? Hvordan kan vi bevare håbet om en bedre fremtid? Svaret på det spørgsmål vil Mogens Lykketoft, tidligere formand for FNs Generalforsamling, udenrigsminister m.m. give et bud på, når Hotel Democracy 5. juni traditionen tro kalder til Grundlovsfest på Himmelbjerget.

Grundlovsfesten på Himmelbjerget hviler på et ønske om at skabe og befordre fællesskaber, så fællessangen spiller en vigtig rolle. Ry Højskoles band leverer et veloplagt og rytmisk akkompagnement til de mange sange fra Højskolesangbogen, som er samlet i et sanghæfte med et miks af velkendte og nye sange med relevans for temaet.

Festen starter kl. 10 og slutter kl. 12. Der er kaffesalg i boden fra kl. 9.30.

Del dine oplevelser med os #danmarkssmukkeste :

Skanderborg © 2024
Danish