©  Foto:

Birkhede Camping

Birkhede Camping ligger smukt placeret ved bredden af Knudsø kun få kilometer fra Himmelbjerget og Ry og ganske tæt på Skanderborg, Silkeborg og Aarhus. Uanset om du er til afslapning, til aktiv ferie, til kulturoplevelser eller det hele, så er du havnet det helt rigtige sted.

Birkhede Camping er en familiedreven campingplads i naturskønne omgivelser i Søhøjlandet, nær Silkeborg og Ry. Hos dem får du campingferier med alt der hører til, samt det bedste udgangspunkt for at udforske den idylliske natur, som pladsen er centralt placeret i.

Birkhede Camping er det ideelle valg for familier, som ønsker både afslapning og aktivitet.

Aktiviteter

På Birkhede Camping findes en masse aktiviteter både for børn og voksne. Der er både indendørs og udendørs, til lands og til vands. Prøv den 33 meter lange vandrutsjebane som snor sig ud i den udendørs pool. Derudover findes der ikke mindre end tre legepladser, en multibane, kano- og kajakudlejning og meget mere.

Se mere om de mange aktiviteter her.

Naturskønne omgivelser

Er du til afslapning og storslåede naturoplevelser i roligt tempo vil du også nyde et ophold på Birkhede Camping. Campingpladsen ligger midt i den bedste natur Søhøjlandet har at byde på og lige uden for pladsen ligger et væld af vandre- og cykelruter - f.eks. Himmelbjergruten, der indbyder til gåture i skovene omkring pladsen.

Udlejning

Birkhede Camping tilbyder både udlejning af hytter, campingvogne, værelser og bungalowtelte. Se mere om udlejning her.

Se, hvad andre deler på Instagram

#birkhedecamping #danmarkssmukkeste #visitdanmarkssmukkeste

Del dine oplevelser med os #danmarkssmukkeste :

Skanderborg © 2024
Danish